Ik wil schrijven

Meedoen aan het overschrijven en deel uitmaken van de nieuwe Zwolse Bijbel? Dat kan!

Praktische informatie
In de periode van 1 april tot 14 juni wordt er geschreven in het hoogkoor van de Grote Kerk, hartje Zwolle. De openingstijden zijn nog niet bekend, maar beslaan in ieder geval donderdag 's avonds en zaterdags. Meer informatie hierover volgt zo snel mogelijk.

Aanmelden als schrijver
Voor het overschrijven is aanmelding niet nodig en kan de Grote Kerk bezocht worden tussen 1 april en 14 juni. Tenzij het om een grotere groep gaat, die wil komen schrijven. Dan stellen wij aanmelding op prijs, zodat wij rekening kunnen houden met hun komst. 

Schrijversinformatie
Er moeten maar liefst tussen de zevenhonderd en achthonderd duizend woorden worden opgeschreven. Gemiddeld lukt het de mens om aandachtig achtien à twintig woorden per minuut over te schrijven. Bij elkaar zou dit op ruim meer dan 650 uren schrijven uitkomen!
Gelukkig maken vele handen licht werk. Iedereen is welkom om een stukje mee te pennen en bij te dragen aan de nieuwe Zwolse Bijbel. Die we schrijven, samen met heel de stad. Geloven mag, maar hoeft niet.

Altijd op de hoogte
Aanmelden voor de nieuwsbrief kan op deze pagina. Voor het laatste nieuws omtrent de Zwolse Bijbel zijn onze social media ook een geschikte plek.

Flyer Zwolse Bijbel Download